Share |

Pioneer Herbal - Shampoot ja voiteet

 

 VIHDOIN SAATAVILLA ELÄINTEN HOITOTUOTTEET JOILLA VOIT TURVALLISESTI HOITAA ELÄIMESI ILMAN PELKOA ALKOHOLIN TAI KEMIKAALIEN AIHEUTTAMASTA IHOÄRSYTYKSISTÄ JA KIRVELYISTÄ!
Tuotesarjassa hoitotuotteita myös ratsastajalle!
 

 

pioneerherbalpageadvert2.gif

Pioneer Herbal valmistaa käsityönä Englannissa erittäin suosittuja eläinten ja ihmisten hoitotuotteita. Sarjaan kuuluu syväpuhdistavat shampoot niin hevosille, koirille kuin ihmisille, sekä hoitovoiteet hevosille ja ensiluokkaiset mutta edulliset eteeriset öljyt. Monet ihmiset ovat saaneet hoitovoiteista apua myös itselleen.

VAINIKAN AITTA ALKANUT VALMISTAMAAN HEVOSTEN HOITO-ÖLJYJÄ KEVÄÄLLÄ 2011 SUOMESSA!

Kaikissa tuotteissa on tehokas hyönteisiä torjuva ominaisuus ja esimerkiksi hevosshampoossa on myös sieniä- ja bekteereita tuhoava ominaisuus.

Kaikki tuotteet on valmistettu puhtaista kasviöljyistä, mm. oliivi- ja auringonkukkaöljyt ja lisäksi on käytetty yrttejä ja niiden öljyjä. Ei kemikaaleja!

Yhtiön johtajalla, David Llewellyn Msc, on kokemusta eteerisistä öljyistä ja yrteistä yli 20 vuoden ajalta ja hän myös valmistaa kaikki Pioneerin shampoot ja voiteet itse. Eteeriset öljyt tuotetaan paikoilta, joissa kasveista saadaan paras öljylaatu. Shampoot ja voiteet valmisteaan käsityönä ammattitaidolla. Mikään tuote ei sisällä kemiallisia aineita eikä esim alkoholia, jotka ärsyttävät ihoa ja kirvelevät jos eläimellä on haavoja tai auki raavittuja hyönteisten pistokohtia.  

Jos ongelmana on kesäihottuma, sädemätä, sieni, valkoviivasairaus, haavat, nirhamat, hyönteisten puremat jne, Pioneerin tuotteet ovat lempeät mutta tehokkaat näiden hoitoon. Tuotteet hellivät ihoa mutta vaikuttavat tehokkaasti ym vaivoihin.  

Katso tuotekohtaiset esittelyt verkkokaupasta!

HUOM! Jokaisen tuotteen kohdalla on ilmoitettu tarkka tuoteseloste. Jos tiedät, että hevosesi on jollekin ainesosalle allerginen, emme suosittele kyseisen tuotteen käyttöä.

Vainikan aitta on tuotteiden virallinen maahantuoja.