Share |

The Clip 

- Perustyökalu hevosten kiinni sitomiseen ja koulutukseen

 

Voitko kuvitella tilannetta, ettei sinun enää koskaan tarvitse sitoa hevostasi kiinni solmuilla? Ja voisit helposti pidentää tai lyhentää köyden pituutta? The Clipin ansiosta voit tehdä tämän ja paljon muuta!

cliptrans1.png

clipblacksingletrans135x370.png

 

 

 

 

 

 

 

Turvallinen, varma ja kätevä, The Clip on mullistanut tavan jolla sidomme hevosemme kiinni. Ei enää hankalia solmuja - yksinkertainen veto köydestä ja saat vaivattomasti muutettua köyden pituutta. Se on niin helppoa! The Clipin ansiosta voit helposti ja nopeasti kiinnittää hevosesi paikasta toiseen, turvallisesti ja varmasti, mihin ikinä menettekin.

Käytä The Clipia missä tahansa - sisällä, ulkona, tallissa tai trailerissa, maastoretkillä "juoksunarussa" tai tallin käytävällä molemmin puolin sidottuna. 

Jopa lapset voivat helposti ja turvallisesti kiinnittää hevosensa mihin vain...

Voit myös syöttää tai juottaa hevosesi sen ollessa kiinnitettynä seinään tms, ilman, että sinun täytyy availla solmuja pidentääksesi tai lyhentääksesi riimunnarua sopivaksi. Vain yhdellä vedolla saat riimunnarun haluamasi pituiseksi.

The Clipin ansiosta hevosen kiinnisitominen on myös turvallista. Jokainen hevonen voi jossain vaiheessa kiinni sidottuna pelästyä ja vetäistä itsensä irti ja oppia tästä yhdellä kerralla huonon tavan. The Clip tarjoaa sen verran joustoa paineeseen, että hevonen ei revi itseään irti. Vaikka hevonen panikoi, rimpuilee tai alkaa kaatua, The Clipin ansiosta hevosella on mahdollisuus astua taaksepäin ja paine hellittää juuri sen verran, että hevonen tuntee sen ja sillä on tilaisuus rauhoittua, edelleen turvallisesti kiinni ilman onnettomuuksia ja loukkaantumisia.

Koulutusvälineenä; hevoset jotka eivät koskaan ole olleet kiinni sidottuina, hyötyvät The Clipin ainutlaatuisesta toimintatavasta.

Mitä voimme todeta? The Clip on välttämätön työkalu ja sen tulisi kuulua jokaisen hevosenomistajan varustuksiin!

KATSO VIDEOT

homephotos.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KÄYTTÖ-OHJE

 

step1clip.jpg

  
step2clip.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syötä köyden lenkki The Clipin alarenkaan läpi ja yläosan ympäri. Tässä asennossa köyden pituutta on helppo säädellä.

 

 

 

step3clip.jpgstep4clip.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun olet säätänyt köyden pituuden, pudota köysi alas sille varattuun koloon. Näin saat kiristettyä köyttä niin, ettei se enää liiku yhtä väljästi The Clipin ympäri kuin yläkuvan asennuksella mutta sallii silti köyden liukua hieman.

 

 

 

step5clip.jpgstep6clip.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun käytät lukittua asentoa, voit ripustaa heinäverkkoja heinäkasseja, tai vesiastioita. Tätä asentoa EI SUOSITELLA käytettäväksi hevosten sitomiseen.

 

Kannattaa käyttää köyden toisessa päässä solmua, kun hevonen on sidottu kiinni. Näin ollen, jos hevonen säikähtää jotain ja vetäisee, se ei koskaan pääse irti. Kuitenkin köyden pituus sallii sille hieman enemmän vapautta kuin että se olisi sidottu kiinni lyhyellä köydellä.

Solmuja ei tule käyttää trailerissa tai tallissa kun hevonen on sidottuna kahdelta puolelta.

 


 

Smart Tie TetherRing tarjoaa lisää sitomisvaihtoehtoja!

tetherring1_150x271.jpg

TetherRing on yksinkertainen ja monipuolinen - se ei ainoastaan paranna The Clipin ominaisuuksia tarjoamalla sinulle enemmän mahdollisuuksia sitoa hevonen kiinni, TetherRingillä on monia muita käyttökohteita.
Etkö löydä paikkaa mihin sitoa hevosesi kiinni? Kiepauta TetherRing aidan tai puun ympärille ja asenna The Clip renkaaseen!
Ripusta vesiastia tai heinäverkko ja pidä varustehuone järjestyksessä. 
Järjestä puutarhaletkut, kaapelit ja käydet!
Käytä missä tahansa - tallissa, kellarissa, autotallissa - paikoissa joissa sinun täytyy pitää paikat siistinä ja järjestyksessä!
Tarjolla kaksi vaihtoehtoa, 50 cm pitkällä narulla ja 25 cm pitkällä narulla.