« Takaisin

Pioneer Herbal saippua

HOITAVA YRTTISAIPPUA IHON, KAVIOIDEN, SORKKIEN HOITOON KAIKILLE ELÄIMILLE! TUOTE ON ANTIFUNGAALINEN JA ANTIBAKTEERINEN.

HELPPOKÄYTTÖINEN RIITTOISA 100 % LUONNONMUKAINEN NESTEMÄINEN SAIPPUA!

Ihon ja kavioiden sieni ja bakteeriongelmiin sekä yleispesuun.

KÄYTTÖVINKKI: Annostele suihkupulloon 1/3 osa nestemäistä saippuaa, loput vettä. Suihkuta hoidettavalle alueelle ja vaahdota joko kädellä (ihon hoito) tai harjalla (kavion hoito). Näin säästät saippuaa ja toimenpide on helpompi.

EI SISÄLLÄ IHOA ÄRSYTTÄVIÄ AINEITA ESIM ALKOHOLIA!

Pioneer on valmistanut antiseptisen ja antifungaalisen (sientä tuhoava) yrttipohjaisen saippuan, joka on tehokas mutta hellävarainen puhdistaja eläimille koko kehon pesuun, poistaa hilseen ja kutinan, torjuu hyttysiä ja hyönteisiä/punkkeja jopa tunteja käsittelyn jälkeen ja kaupan päälle karvasta tulee loistavan kiiltävä!

Hoitaa ja desinfioi samalla kaikki pienet näkymättömätkin haavat, hyttysenpuremat, nirhamat jne. Kutiava hevonen on selvästi levollisempi pesun jälkeen. Tuotteen valmistuksessa käytetty vain 100 %:sia luonnon tuotteita. 

Soveltuu hevosille ja koirille sekä muillekin eläimille. Myös asiakkailtamme positiivisia omakohtaisia kokemuksia esim atooppisen ihon hoidossa ihmisillä.

Saippua tehostaa Pioneerin valmistamien öljyjen vaikutusta joiden hoitokohteita  rivi, sieni- ja bakteeri-infektiot (esm. valkoviivatauti), sädemätä sekä haavat ja kesäihottua.

Käyttö Pioneerin hoito-öljyjen kanssa:

HUOM! RAVISTA NESTEMÄINEN SAIPPUA JA ÖLJYT HUOLELLISESTI AINA ENNEN KÄYTTÖÄ! 

Hoidettaessa ihovaurioita, esim kesäihottuma, sieni-infektiot;

Puhdista pestävä alue huolellisesti mutta hellävaraisesti kaikesta ylimääräisestä irtoavasta liasta ja irtoruvesta ym. Kastele alue. Annostele nestemäistä saippuaa käteesi, lisää hieman vettä ja vaahdota hyvin. Voit myös kaataa saippuaa hoidettavalle alueelle ja vaahdottaa siinä, tai suihkuttaa suoraan suihkupullosta yo ohjeen mukaan. Hiero vaahto hoidettavalle alueelle huolellisesti joka kohtaan, pyri saamaan aikaiseksi oikein runsas vaahto, anna vaikuttaa pari minuuttia ja taputtele pyyhkeellä kuivaksi. HUOM! ÄLÄ HUUHTELE SAIPPUAA POIS!

Lisää tämän jälkeen öljy, riippuen käsiteltävästä ongelmasta; kavio-ongelmat, haavat tai kesäihottuma. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja tarvittaessa suojaa alue. Uusi käsittely 1-2 kertaa vuorokaudessa kunnes oireet helpottuvat. Toista hoito sen jälkeen pari kertaa viikossa kunnes hoidettava alue on parantunut, ja voit huuhdella saippuan pois kun iho on selkeästi jo rauhoittunut. 

Hoidettaessa valkoviivatautia tai sädemätää/sieni-infektiota;

harjaa kaviot täysin puhtaaksi, kastele, lisää harjaan vettä ja nestemäistä saippuaa ja hiero kavion jokaiseen kohtaan ja koloon, myös kavion ulkopuolelle ja ruununrajaan, tai voit valmistaa suihkupulloon sekoituksen yo ohjeen mukaan. 

Varmista, että saat aikaiseksi runsaan vaahdon! (Vaahdolla on sama vaikutus kun liotuksella, eli runsas vaahto on tärkeä).

Anna vaikuttaa pari minuuttia. Taputtele ylimääräinen vaahto huolellisesti pois pyyhkeellä, lisää öljy ja anna vaikuttaa noin 5 min. Pahoissa tapauksissa kavio kannattaa hoidon jälkeen suojata bootsilla pariksi tunniksi. Uusi käsittely kerran päivässä kunnes ongelma on poistunut. 

SIENEN AIHEUTTAMA JUUSTOMAINEN HAJU HÄVIÄÄ USEIN JO ENSI KÄSITTELYLLÄ  JA PYSYY POISSA!

Käyttö yleispesuun eläimille: Sekoita pariin litraan lämmintä vettä n. 0,5 dl saippuaa niin, että saippua vaahtoaa. Kastele eläin, pese ja vaahdota saippualla, anna vaikuttaa pari minuuttia ja huuhtele normaalisti. 

Ainesosina käytetty: Kehäkukka, Rosmariini, Auringonhatun juuri, Rohtoraunioyrtti, Gotu Kola sekä luonnolliset öljyt; timjami, teatree, neem, kookos, maissi ja oliiviöljy.

TILAUS- JA TOIMITUSOHJEET

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Nestemäinen 500 ml29.40 €
Palasaippua 200 g11.00 €