« Takaisin

Pioneer Herbal hoito-öljy KAVIO

HOITAA TEHOKKAASTI SIENEN AIHEUTTAMAT VAURIOT KAVION SEINÄMISTÄ JA SÄTEISTÄ JA TUHOAA MYÖS ITSE AIHEUTTAJAN! JUUSTOMAINEN HAJU HÄVIÄÄ USEIN JO ENSIKÄSITTELYLLÄ! EI SISÄLLÄ ÄRSYTTÄVIÄ AINEITA ESIM ALKOHOLIA. 

Valmistus siirtynyt Vainikan aitalle vuonna 2011.

Pioneer Herbal tuotesarjaan kuuluva öljy, jonka on huomattu tehokkaasti hoitavan kavion sieni-infektioita, kuten valkoviivatautia ja säteen sieni-infektiota. Käytetään Pioneerin saippuapesun jälkeen. Todella suosittu öljy sisältää viittä eri luonnon öljyä ja kolmea eri yrttiä. Luonnon öljyt sitovat eteeriset öljyt hoidettavaan kohteeseen ja antavat hoidettavan kohteen hengittää. Tuotteet eivät sisällä mineraalipohjaisia öljyjä.

HUOM! TÄMÄN ÖLJYN TARKOITUS EI OLE HOITAA ESIM HALKEILEVIA, KUIVIA TAI LOHKEILEVIA KAVIOITA! SIIHEN ONGELMAAN ON VAIN YKSI RATKAISU:

ASIANMUKAINEN RUOKINTA JA ELINOLOSUHTEET!

Hoidettaessa valkoviivatautia;

Ensisijaisesti valkoviivatauti hoidetaan mekaanisesti poistamalla taudin aiheuttaja (asianmukainen vuolu), ja sen jälkeen alue hoidetaan Pioneerin tuotteilla.

Kavioissa olevia koloja ei saa tukkia millään aineilla, koska sieni elää hapettomassa tilassa. Kolot täytyy avata ja huolehtia että tuote antaa alueen hengittää. 

Harjaa kaviot täysin puhtaaksi, kastele, lisää harjaan vettä ja Pioneerin saippuaa. Hiero kavion jokaiseen kohtaan ja koloon. Varmista, että saat aikaiseksi runsaan vaahdon. Anna vaikuttaa 2 minuuttia. Pyyhi vaahto pois, lisää muutama tippa öljyä ja anna vaikuttaa puhtaalla alustalla noin 5 min, jonka jälkeen hevonen voi mennä ulos. Uusi käsittely kerran päivässä niin pitkään kunnes ongelmakohta on parantunut.

Hoidettaessa sädemätää, sientä: sama kuin valkoviivataudissa. Kaviot kannattaa käsitellä kauttaaltaan molemmissa tapauksissa. Vaikeissa tapauksissa huolehdi siitä, että saippua menee myös syviin säteen uurroksiin. Voit myös varmuuden vuoksi liottaa kavioita saippualiuoksessa, jos tuntuu ettet saa saippuaa joka paikkaan. Saippuakäsittelyn jälkeen lisätään hoito-öljy KAVIOlle.

Anna hevosen seistä kuivalla alustalla hoidon ajan sekä sen jälkeen hetki. 

HUOM! Öljy on hyvin riittoisaa, varsinkin saippuan kanssa käytettynä, joten aloita vain parilla tipalla ja lisää vain tarvittaessa. Suosittelemme aina saippuan käyttöä ennen öljyä, koska nämä kaksi tuotetta täydentävät toisiaan.

Ainesosat: luonnon öljyt ja yrtit. Sisältää tea treeta.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
100 ml13.10 €
250 ml24.50 €
500 ml36.00 €