« Takaisin

Pioneer Herbal hoito-öljy IHO

Pioneer Herbal Finland hoito-öljy IHOlle hoitaa ihoon jo tulleet vauriot hyönteisten pistoista ja puremista!

Öljyn pää-asiallinen tarkoitus on nimeomaisesti hoitaa ihoa, ei toimia hyönteiskarkoitteena.

Tällä hoito-öljyllä hoidat hyönteisten pistosta aiheutuneen kutinan, ruvet ja rivin ja kaikki pienet nirhamat ja hankaumat. Öljy karkottaa tehokkaasti hyönteisiä, mutta pää-asiallisesti tuote on kehitetty nimeomaan ihon erilaisten ongelmien hoitoon Pioneerin neste- tai palasaippuan kanssa. Kesäihottumahevoset ovat saaneet öljystä ja Pioneerin saippuasta tehokasta apua jo monien vuosien ajan.

Valmistus siirtynyt Vainikan aitalle keväällä 2011! Reseptimme on Pioneer Herbalin omistajan kehittämä, yli 30 vuoden kokemuksella tehokkaaksi todettu. 

VOIDE JOTA HEVOSESI RAKASTAA! KUTINA HÄVIÄÄ VÄLITTÖMÄSTI JA VOIDE HELLII IHOA, HOITAA PAUKAMAT JA PUREMAT! EI SISÄLLÄ ALKOHOLIA.

KÄYTTÖ MIELUITEN AINA SAIPPUAN KANSSA!

Liian monet hevoset kärsivät kesäihottumasta. Se ei ole hyttysenpurema itsessään, mikä aiheuttaa tulehduksen, vaan kutinan aiheuttama ihon rapsuttaminen. Valmistimme tämän öljyn luonnon yrteistä ja öljyistä.

Ensisijainen tarkoituksemme on tuhota bakteereja, mutta joitain yrttejä on lisätty myös vahvistamaan ja rauhoittamaan ihoa. Jatkuva rapsuttaminen ja hankaaminen ärsyttää ihoa ja heikentää sen uusiutuvuutta. Kasviöljyt eivät tuki ihoa ja antavat hoidettavan alueen hengittää.

  • Käyttö riviin ja rupiin, hankumiin ja nirhamiin, hyönteisten aiheuttamiin vaurioihin:

Pese hoidettava alue Pioneerin saippualla ja vaahdota kunnolla. Anna vaahdon vaikuttaa, huuhdo pois, kuivaa alue ja lisää IHOlle tarkoitettu hoito-öljy. 

  • Käyttö kesäihottumahevoselle:

Puhdista hoidettava alue huolellisesti liasta, kuivuneesta ruvesta jne. Pese alue Pioneerin neste- tai palasaippualla, vaahdota runsaaksi kermamaiseksi vaahdoksi. Anna vaahdon vaikuttaa muutamia minuutteja ja taputa/pyyhi pyyhkeellä kuivaksi.

ÄLÄ HUUHTELE SAIPPUAA POIS!

Levitä IHOlle tarkoitettua öljyä tasaisesti koko hoidettavalle alueelle. Öljyn sisältämät ainesosat toimivat myös tehokkaana hyönteiskarkoitteena lentäviä hyönteisiä vastaan. Öljy olisi hyvä hieroa hitaasti imeytymisen tehostamiseksi. Suosittelemme hoidettavan alueen suojaamista hyönteisloimella, jos kesäihottuma on vaikea. Monet hyönteiset tulevat esiin auringon noustessa ja laskiessa. Nämä ovat kriittisimpiä hetkiä päivässä jolloin hevonen tulisi suojata.

Toista hoito kahdesti päivässä kunnes huomaat selvää paranemista. Kun iho on selvästi parempi, voit harventaa pikkuhiljaa hoitokertoja, mutta kesäihottumainen hevonen kannattaa hoitaa koko kesän läpi riippuen ihottuman tasosta, tarpeeksi usein, jopa päivittäin. Ja aina suojata ihottumaloimella.

Ainesosat:  luonnon öljyt ja yritit. Sisältää tea treeta.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
100 ml11.60 €
250 ml18.90 €
500 ml31.00 €