Kokonaisvaltaisen Kavionhoidon perusteet -verkkokurssi

Verkkokurssimateriaalin sopimusehdot sivun alalaidassa


Mitä, voiko kavionhoitoa opiskella verkossa?

- Kyllä voi ja todella tehokkaasti ja mukavasti! Verkkokurssilla opiskelu mahdollistaa täydellisen keskittymisen vain itse opiskeluun. 
- Voit valita ajan ja paikan opiskelulle kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. 
- Kurssi on rakennettu sekä tekstistä, äänitteistä, kuvista ja videoista. Voit palata opiskelumateriaaliin yhä uudestaan ja uudestaan kurssin voimassaolon puitteissa.
- Sinulla on käytössäsi muiden opiskelijoiden kanssa yhteisö, jossa voitte jakaa kokemuksianne oppimasta asiasta sekä omia oivalluksianne oppimisen edetessä. 
- UUTTA! Kurssin tueksi on avattu myös oma Facebook-ryhmä! Ryhmään pääsy aukeaa sinulle kun olet ensin opiskellut kurssilla perusasiat. Kun lähdetään opiskelemaan itse vuolua, Facebook-ryhmässä voidaan laajentaa opiskelua ihan uuteen ulottuvuuteen. 
- Koko kurssin ajan opettajat ovat tukena vastaamassa kysymyksiisi!

Kenelle kurssi on suunnattu?

- Kurssi on suunnattu kaikille hevosten omistajille, hevosten kanssa työskenteleville ja kaikille hevosen kavion anatomiasta kiinnostuneille. On tärkeää ymmärtää, mitä kavion sisällä on, miksi jotain kohtaa vuollaan ja toista ei, miksi kavio käyttäytyy tietyllä tavalla, ja mitä uskallan kavioille tehdä. On myös todella tärkeää oppia ymmärtämään kokonaisvaltaisuuden merkitys kavionkin hyvinvoinnille! 
- Jos olet käynyt jo meidän Kavionhuoltopäiviä, saat tämän kurssin kautta paljon lisävarmuutta omaan vuolemiseen. 

Olemme aina painottaneet kyseenalaistamisen ja kokonaisvaltaisuuden kulttuuria, meidän täytyy pystyä perustelemaan minkä takia teemme asioita tietyllä tavalla ja hoitamaan hevosiamme kokonaisvaltaisesti!

Mitä mm opit kurssilla?

- Minkälainen eläin hevonen on ja miten sen tulisi saada elää voidakseen mahdollisimman hyvin.
- miten paljon hevosesi jokapäiväinen elämä vaikuttaa sen kavioihin, enemmän kun säännöllisin väliajoin tehty vuolu. 
- Miten paljon kaviot vaikuttavat hevosesi jokapäiväiseen elämään. 
- Ymmärtämään miksi mitäkin osaa kavioista vuollaan ja toisia ei, koska ja miten.
- Opit kavion anatomian ja toiminnan
- Opit omatoimiseksi hevosesi kavioiden perusvuolussa.
 
Huom! Kurssilla ei opeteta sairauden hoitoja, sairastapauksissa tulee aina ottaa yhteyttä eläinlääkäriin!

Kurssin kesto yhteensä 4 kk HUOM! NYT BONUKSENA 2 KK KAUPAN PÄÄLLE, ELI KURSSIN KESTO YHTEENSÄ 6 KK!

 - Kurssin auetessa oppimateriaali aukeaa sinulle moduuli kerrallaan. 
 - Saat joka päivä 2 viikon ajan ilmoituksen sähköpostiisi uuden moduulin aukeamisesta. 
 - Voit ostaa kurssin koska tahansa, silloin kun itsellesi parhaiten sopii.
 - Osioita kurssilla on 5 ja moduuleita yhteensä 12.
 - Käymme läpi järjestyksessä perusasiat hevosesta ja sen lajityypillisyyden tarpeista niin, että opit ymmärtämään omassa jokapäiväisessä elämässä hevosesi kanssa, mitkä asiat mihinkin vaikuttaa.
 - Saat tehtäviä, jotka auttavat sinua sisäistämään oppimasi asiat vielä paremmin.
 - Sinulla on tämän 2 viikon jälkeen reilu 5 kuukautta aikaa palata oppimateriaaleihin koska vain haluat ja niitä tarvitset!
 - Voit kuunnella äänitteitä ja katsoa opetusvideoita puhelimen kautta itse vuolutilanteessa!
 - Sinulla on mahdollisuus keskustella Kokonaisvaltaisen kavionhoidon kurssin yhteisössä muiden oppilaiden kanssa keskusteluryhmissä mieltä askarruttavista asioista sekä omista oivalluksistasi.
- Voit opiskella joko tietokoneella, puhelimella tai padilla.
- Tämän lisäksi sinulla on rajaton pääsy kurssin Facebook-sivuille jossa keskustelu kurssin aiheista jatkuu ja opettajien tuki on koko ajan matkassa! Eli kurssi jatkuu itse verkkokurssin loppumisen jälkeenkin!

Kuka minua opettaa?

Kurssilla opettajina toimivat Satu ja Jiri Vainikka. Olemme opiskelleet kavionhoitoa vuodesta 2003 ja toimineet kavionhoitajina vuodesta 2004. Vuolemme hevosen rakenteen mukaisesti, ja seuraamme tiiviisti mm Dr Bowkerin ja Chris Pollitin tutkimuksia. 
Vainikoista voit lukea lisää täältä.


HUOM! VERKKOKURSSIN MATERIAALI KUULUU VAINIKAN AITTA AY:LLE JA SEN KOPIOIMINEN JA/TAI JAKAMINEN ON KIELLETTY!

Elinympäristö ja lajityypillisyys

Kokonaisvaltainen kavionhoito

Kavioiden suojaaminen tarvittaessa

Miten voin maksaa verkkokurssin?

 Voit maksaa kurssin Vainikan aitan verkkokaupassa. Vainikan aitan verkkokaupassa voit käyttää Paytrailin maksutapoja (verkkopankki tai osamaksu), niinkun aina aikaisemminkin tilatessasi meidän kaupasta. 
 
Verkkokurssin tilauksen sopimusehdot

1) Tilattu digitaalinen palvelu: Verkkokurssi Kokonaisvaltaisen kavionhoidon perusteet, jonka sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu kurssikuvauksen yhteydessä. 

2) Palvelun tarjoaa Vainikan aitta Ay, Puutarhantie 95, 12600 Läyliäinen. vainikan.aitta@gmail.com (puh 050-4099919) Yhteydenotot sähköpostitse.

3) Palvelun toimittamista ja käyttöä koskevat yhteydenotot sähköpostitse vainikan.aitta@gmail.com

4) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien julkaisua. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien julkaisu on alkanut, kauppaa ei enää voi perua

5) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.

6) Palvelu on tarkoitettu peruskavionhoitoon. Sairastapauksissa tulee aina ottaa ensisijaisesti yhteys eläinlääkäriin.

7) Maksuvaihtoehtoina toimivat sivuillamme kohdassa Tilausohjeet mainitut maksutavat.